Fris het festivalseizoen in

Draag je wel eens een horloge? Dan weet je hoe het voelt als je hem ’s ochtend vergeet. Voor mij is het een van de vervelendste dingen, dan loop ik de hele dag zonder horloge rond en voelt het maar raar. Sinds ik armbanden draag als accessoire heb ik daarmee precies hetzelfde. Vooral omdat armbanden meestal nog wat zwaarder zijn, en je dus nog meer mist als je het een dag vergeet.

Festivalseizoen is weer begonnen

Het festivalseizoen is ondertussen weer in volle gang, dus al die accessoires komen weer uit de kast. De kans is dus weer groter dat je het vergeet, of erger nog dat je het kwijt raakt. Het kan ook zijn dat je armband op een festival kapot gaat en je hem op die manier kwijt raakt. Als je dan dagen, of misschien weken, zonder armband moet doen kan dat vervelend zijn. Ik kan me voorstellen dat je ook geen reserves hebt liggen, want ik heb zelf een favoriet die ik altijd draag.

Online shoppen

Dan wordt het weer tijd om online op zoek te gaan naar nieuwe armbanden. Tegenwoordig is, vooral bij vrouwen, de ibiza stijl erg populair. Kenmerkend voor deze stijl is dat ze vaak handgemaakt zijn, in verschillende kleuren verkrijgbaar en leuke details hebben. Voor deze stijl zijn armbanden de perfecte accessoire, en als je er verschillende hebt kun je perfecte combinaties maken. Voor mannen is deze stijl wat minder populair, maar dat betekend niet dat er voor ons niks te vinden is. Al die frutsels zijn niks voor ons, maar een wat strakkere armband kun je goed combineren. BIjvoorbeeld een met zwarte kralen kun je goed combineren met een horloge met zwart leren band. Of een met bruine kralen en bruin leren band natuurlijk. Het kan geen kwaad om het een keer te proberen, wellicht heb je binnenkort een nieuwe favoriet!