Waar draag jij een trainingsbroek

Weet je het nog; er was ooit een tijd waarin iedereen in een trainingsbroek over straat ging. Die dingen werden opgesierd door een kangoeroe of door een paar strepen op de zijkant. Een trainingsbroek werd ook wel de campingsmoking genoemd. Wanneer je nu op straat kijkt zie je doorgaans wat minder kledingstijlen door elkaar. De trainingsbroek lijkt voorgoed verbannen naar de camping en de sportschool. Toch komt daar een kentering in.

De nieuwe festival stijl

Wie van festivals houdt zal het niet zijn ontgaan; de trainingsbroek komt steeds vaker terug in het modebeeld. De kangoeroes zijn verdwenen, net als de strepen. De trainingsbroek en verdere hardcore kleding zie je overal de kop weer opsteken. Paul Elstak draait zijn muziek, en de hakkende en zagende fans staan in hun trainingsbroek en hardcore vest op het veld. Je kan hier duidelijk aan zien dat de festivalgangers steeds meer teruggrijpen naar hun roots.

Wat draag je thuis

Een trainingsbroek hoef je dus allang niet meer alleen in de sportschool te dragen. Ook voor thuis is deze kledingstijl weer bezig met een revival. Een trainingsbroek met hardcore shirt is de perfecte combinatie voor je vrijetijd. Jij hoeft er niet saai en burgerlijk uit te zien als je dat niet wil. Dat heerlijke ongedwongen festival gevoel houd je immers nog het liefste zo lang mogelijk vast. Dat gaat uiteraard niet alleen op voor je kleding maar ook voor je muziek. Is hardcore voor jou de manier om even helemaal los te gaan en je problemen te vergeten; kleed je er dan ook naar. Hak en zaag jij liever dan dat je naar een winkelstraat gaat; dan stap je achter je computer en bestel jij je garderobe online. Besluit je liever ter plekke, dan winkel je bij een festival.